Suroviny:
POLÉVKY, PŘEDKRMY A HLAVNÍ CHODY
Suroviny:
Francouzské Ratatouille
03.05.2025
Ratatouille jako francouzská verze leča neobsahuje uzeninu ani vejce, zato lahodný lilek a barevné cukety. Loupaná rajčata dodají šťávě tu správnou chuť – a tím, že je pomalu podusíte, zajistíte pokrmu ideální hustotu. Původní receptůra tohoto pokrmu pochází z francouzského Provence.
Na masové kuličky:
Maminčina dušená kapusta
22.04.2025
Čas od času nám máma dělávala tuto dušenou kapustu a vždy nám moc chutnala. Je to pro mě vzpomínka na dětství.
Suroviny:
Výborná velikonoční nádivka
19.04.2025
Suroviny:
Suroviny:
Hovězí ragú na víně s Pappardelle
16.04.2025
Toto bohaté, pomalu vařené ragú s hovězím masem je plné pikantních chutí. Podávané s širokými těstovinami pappardelle, je to luxusní jídlo ideální pro příjemný večer.