Melounová ledová tříšť

30.06.2020

Suroviny:

  • 300 g melounu
  • 12 kostek ledu
  • podle chuti třtinový cukr (já nedávám)
  • šťáva z jedné limety

Postup:

  1. Meloun nakrájejte na kostky a zbavte semínek.
  2. Dejte do sáčku nebo krabičky. Takto připravený meloun uložte na několik hodin do mrazáku.
  3. Když je meloun zmrzlý vyndejte ho z mrazáku a dejte do mixéru.
  4. Přidejte kostky ledu, podle chuti třtinový cukr a čerstvě vymačkanou šťávu z limety (popř. citronu).
  5. Mixujte dokud ve směsi vidíte kousky melounu. Když jsou pryč máte hotovo.
  6. Podávejte s brčkem (možno použít na ozdobu kousky čerstvého melounu a plátky limety)

Skladování: melounová tříšť lze uložit do mrazáku. Až na ni dostanete chuť vyndejte jí z mrazáku a nechte povolit zpět na konzistenci tříště.

© 2020 - 2025 Ověřené recepty
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky
Používáme cookies, abychom zajistili správné fungování a bezpečnost našich stránek. Tím vám můžeme zajistit tu nejlepší zkušenost při jejich návštěvě.

Pokročilá nastavení

Zde můžete upravit své preference ohledně cookies. Následující kategorie můžete povolit či zakázat a svůj výběr uložit.

Bez nezbytných cookies se neobejde správné a bezpečné fungování našich stránek a registrační proces na nich.
Funkční cookies ukládají vaše preference a uzpůsobí podle nich naše stránky.
Výkonnostní cookies monitorují výkon našich stránek.
Díky marketingovým cookies můžeme měřit a analyzovat výkon našeho webu.